array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Arjana Berisha

Arjana Berisha

Arjana Berisha është studente në vitin e fundit të studimeve Bachelor në Degën e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës.

Ajo iu bashkua ekipit të KALLXO.com në korrik të vitit 2021 fillimisht si praktikante dhe aktualisht është Gazetare/Hulumtuese – Juniore.

I pëlqen të shkruajë reportazhe dhe të trajtojë tema me karakter social por është e gatshme të përfshihet edhe në raportimet në fusha tjera.

Arjana është person i shoqërueshëm dhe e përkushtuar në punën që bën.