Gratë bëjnë nderime te varri i Nexhmije Pagarushës për 17 shkurt

Anëtaret e Rrjetit të Grave të Kosovës (RrGK) sot me rastin e përvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, kanë bërë te varri i ikonës së muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha.

Në shenjë nderimi dhe respekti për jetën dhe veprën e Pagarushës, anëtaret e RrGK-së vendosën lule te varri i saj në fshatin Pagarushëm, thuhet në komunikatën e tyre për media.

Ikona e muzikës shqiptare, ka vdekur me 7 shkurt.

Nexhmije Pagarusha ka vdekur në moshë 86 vjeçare.

Vdes bilbili i këngës shqipe, Nexhmije Pagarusha