Postet nga: KFOR

Politika paqeruajtëse - Një këndvështrim i brendshëm i misionit të NATO-s në Kosovë

Libri i oficerit të ushtrisë britanike Ade Clewlow tregon se si ai u ngarkua me detyrë nga NATO-ja të vëzhgonte krijimin e Forcës së Sigurisë të Kosovës ...

Ambasadori Italian dhe KFOR vizitojnë ShSKUK-në

Ambasadori Italian në Kosovë, Nicola Orlando, dhe Komandanti i KFOR, Michele Risi, sot kanë vizituar Shërbimin Spitalor Klinikë Universitar të Kosovës, i pranishëm në këtë vizitë ...

Italia i dhuron 22 makina dezinfektuese Policisë së Kosovës

Karabinierët italianë të KFOR-it i kanë dhuruar Policisë së Kosovës 22 makina gjeneruese të ozonit për të pastruar dhe dezinfektuar zyret dhe automjetet.

Gjendet mjet shpërthyes në Shtime

Dje në Shtime është raportuar nga një qytetar se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

KFOR dhuron tabela interaktive për shkollat në Shtërpcë

Ushtarët e KFOR-it të Komandës Rajonale Perëndim kanë dhuruar gjashtë tabela elektronike, gjashtë video-projektorë dhe gjashtë laptopë për rreth dy mijë nxënësit që vijojn ...

KFOR thotë se japin përgjigjen e parë të sigurisë për Manastirin e Deçanit

Misioni i KFOR-it në Kosovë ka bërë të ditur se ata japin përgjigjen e parë për sigurinë në Manastirin e Deçanit.

Telashet në punimet e rrugës Deçan-Plavë, Komandanti i KFOR-it shkon në Zonën e Veçantë të Mbrojtur

Komandanti i misionit të drejtuar nga NATO në Kosovë, gjeneralmajor Michele Risi, ka takuar sot kryetarin e Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj dhe Peshkopin Sava Janjiq në Manastir.

KFOR-i dhe Policia e Kosovës kryejnë patrullim të përbashkët në Komunën e Kamenicës

Gjatë ditës së sotme Komanda Rajonale në Lindje e misionit të KFOR-it të udhëhequr nga NATO kanë kryer një patrullim të përbashkët me Policinë e Kosovë...