Postet nga: bullizmi

Nxënësit në Gjakovë përmes brushës luftojnë bullizmin dhe dhunën në shoqëri

E mërkura e nëntë nëntorit e gjeti çdo cep në Galerinë e Arteve në Gjakovë të mbushur me piktura e vizatime shumëngjyrëshe të cilat pë...

Faton Peci: Jam bërë pjesë e fushatës denigruese në raport me mbiemrin tim

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci ka thënë se është bërë pjesë e një fushate denigruese në raport me mbiemrin e tij.

Arbisa Shefkiu: Pamjet në Pejë tregojnë se një mësimdhënës mundet në mënyrë të pavetëdijshme të stigmatizojë e bullizojë

Gazetarja e KALLXO.com, Arbisa Shefkiu, ka thënë se pamjet që tregojnë lënien anash të nxënësve të komuniteteve rom, ashkali e egjiptian në Pejë tregojnë se ...

VIDEO - Nxënësit marshojnë për cilësi, barazi e siguri në arsim

Më moton ‘S’po shkohet në shkollë’ dhe thirrje të shumta për barazi e siguri në arsim ka filluar marshi i  Këshillit të nxënësve të Kosovë...

Danuza: Bullizimi te ne ndodh edhe kur mësuesi është në klasë

Teuta Danuza, profesoreshë në Fakultetin e Edukimit, ka thënë se bullizmi te ne ndodh edhe në momente kur mësimdhënësi është në klasë.

Adrian Berisha flet për rastet kur u bullizua nga shoqëria

Adrian Berisha, ish-drejtor i Kulturës në Komunën e Prishtinës, ka thënë se gjatë jetës është përballur vazhdimisht me bullizëm për dukjen ose ...

Fadil Hysaj: Bullizmi nis qysh nga familja

Fadil Hysaj, profesor, ka thënë se bullizmi e ka prejardhjen qysh nga familja, ku një fëmije i jepet leksion se si kush duhet të jetë.

Berisha: Kohëve të fundit ka më shumë bullizëm në rrjete sociale

Adrian Berisha, ish-drejtori i Kulturës në Komunën e Prishtinës, ka thënë se bullizmi është problem sistematik i shoqërisë tonë.