Gjilan, zyrtari i bankës denoncon në polici klientin që deponoi mbi 700 euro të falsifikuara

Policia e Kosovës njoftoi se një rast i falsifikimit të parasë është denoncuar në Gjilan.

Rasti, sipas forcave të rendit po hetohet.

“Ankuesi mashkull kosovar zyrtar i bankës ka informuar se nga klient janë deponuar 749€ para të falsifikuara. Monedhat janë konfiskuar dhe rasti është duke u hetuar” – thuhet në njoftim.