Postet nga: ligji

Kamerat e fshehura filmojnë negociatat për diploma falso

Sonte në emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ në RTK në orën 22:20 do të ndiqni pamjet ekskluzive të arrestimit të personave që merreshin me shitjen e diplomave false.

Ministria e Kulturës nuk ua vazhdon kontratat mbi vepër dhjetëra punonjësve

Dhjetëra persona që deri më tani kanë punuar ose janë duke punuar me kontrata mbi vepër në Ministrinë e Kulturës dhe në institucioneve vartëse të saj ...

A do t’i mbrojë ligji i ri fëmijët nga keqtrajtimet dhe punët e rënda?

Fatima, është një vajzë 14-vjeçare nga Fushë Kosova e cila çdo ditë nga ora 6 e mëngjesit vjen në Prishtinë ku për 10 orë rresht përpiqet të bë...

Hyseni: Teatrot e rretheve, njësi buxhetore të komunave përkatëse   

Me futjen e Teatrove Publike të Qyteteve të Kosovës si njësi buxhetore në komunat përkatëse dhe miratimi i Ligjit të ri që pritet të votohen gjatë ...

Sinan Kajtazi zgjidhet drejtori i ri i Baletit Kombëtar të Kosovës

Balerini Sinan Kajtazi është emëruar drejtor i Baletit Kombëtar të Kosovës, për një mandat 3 vjeçare.

Qeveria miratoi projekt-ligjin për ndalimin e lojërave të fatit

Kabineti qeveritar ka miratuar projektligjin për ndalimin e Lojërave të Fatit.

Projektligji për mësimdhënësit e viteve 1990 merr ‘bekimin’ e Komisionit për Integrime

Projektligji për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të viteve 1990-1999 është dërguar në Kuvend nga Komisioni Parlamentar për Integrime Europiane, duke konstatuar se nuk ...

Ligji për sijalizuesit, shtyhet shqyqrtimi pasi deputetët kërkuan kohë për ta lexuar

Projektligji për mbrojtjen e sinjalizuesve dhe ai për kompetencat e zgjeruara dhe konfiskimin e pasurisë janë shtyer për ditën e nesërme (e mërkurë 14.09.2018) pë...