Postet nga: false

Dorëzohen në bankë monedha false, policia nis hetimet

Policia e Kosovës ka njoftuar se më 16.02.2024 në Prishtinë është raportuar një rast i falsifikimit të parasë.

Gjilan, zyrtari i bankës denoncon në polici klientin që deponoi mbi 700 euro të falsifikuara

Policia e Kosovës njoftoi se një rast i falsifikimit të parasë është denoncuar në Gjilan.

Me postë e TikTok, paratë false vërshojnë tregun

Autor: Shkelqim Hysenaj

Dorëzoi mbi 1100 euro në bankë 2 euro monedha metalike false, policia nis hetimet për pronarin e një kompanie private

Një person dyshohet se ka dorëzuar monedha të falsifikuara në një bankë.

Po ‘vlon’ paraja false

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka pranuar katër ankesa të falsifikimit të parasë, dy në Gjilan, një në Vushtrri dhe një në Prishtinë.

Tre raste të dyshimta të falsifikimit të kartëmonedhës 500 euroshe

Disa kartëmonedha të 500 eurove, janë raportuar si të dyshuara për falsifikim, në tre raste të ndara, vetëm gjatë ditës së djeshme në Kosovë. Dy nga rastet, ...

500 euro fals në një bankë në Drenas

Një bankë në Drenas të hënën pasdite është pranuar një kartëmonedhë prej 500 euro e cila dyshohet të jetë e falsifikuar. Njësitet policore kanë konfiskuar monedhën ...

Konfiskohen 27 milionë maska të falsifikuara

Miliona artikuj të falsifikuar, përfshirë 27 milionë maska të fytyrës, janë konfiskuar në Evropë.