array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=3"
 }
}

Titulli i ekzagjeruar për një martesë 

Deklarata

Po vjen fu ndi i botes / I riu ‘martohet’ me tenxheren e orizit: Ështe e b indur dhe e dashur-Ja cfar thote

Faqet në Facebook

Vlerësimi

Me kos

Titulli i artikullit “Po vjen fu ndi i botes / I riu ‘martohet’ me tenxheren e orizit: Ështe e b indur dhe e dashur-Ja cfar thote” është i ekzagjeruar. Në artikull nuk është ofruar asnjë dëshmi që e mbështet konstatimin se martesa e një burri me një tenxhere të orizit është sinjal i fundit të botës. Në artikull mungojnë shumë të dhëna që tregojnë kontekstin e kësaj ‘martese’.

Artikulli

Më 16 maj 2023 faqja e internetit Lajmet Ditore ka postuar një lajm me mbishkrim “Po vjen fu ndi i botes / I riu ‘martohet’ me tenxheren e orizit: Ështe e b indur dhe e dashur-Ja cfar thote”.

I njëjti lajm është shpërndarë edhe në faqe tjera në internet si: Shqypnia News, Kuriozitete dhe Lajme, Global News 24hr, Lajm Press, Info Fresh, Plisi Press etj.

Lajmi është ilustruar me një të ri duke kryer këtë rit dhe nënshkruar dokumentin e martesës.

Në artikull nuk ofrohet asnjë dëshmi tjetër për martesën e pretenduar të një personi me një tenxhere dhe as rrethanat pse ka ndodhë një gjë e tillë.

Në artikull, poashtu nuk është ofruar asnjë dëshmi që e mbështet konstatimin se një martesë e tillë është shenjë e fundit të botës.