array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Ardita Zeqiri

Ardita Zeqiri

Ardita iu bashkua ekipit të KALLXO.com në tetor të vitit 2019. Ajo ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin Filozofik- Departamenti Filozofi. Para se të bëhej pjesë e ekipit ajo ka kryer praktikën në dekanatin e Fakultetit të Mjekësisë në UP si dhe trajnime të ndryshme në ‘Sbunker’, ‘American Corner’ si dhe trajnime të mbajtura nga BIRN.

Në KALLXO.com, ajo mbulon qeverisjen në Komunën e Prishtinës dhe përkthimin e lajmeve nga mediat e huaja gjithashtu i pëlqen të merret me politikën në rajon dhe botë. Ajo është person i shoqërueshëm por në profesion vazhdon të jetë serioze dhe e përkushtuar.

Reagimi i Këshillit të Prindërve të Kosovës për mosmbajtjen e mësimit sot

Rexhaj: Me këtë sistem arsimi po i dëmtojmë fëmijët, po prodhojmë kriminelë

Policia ndalon dy raste të kontrabandimit të deleve

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kurti: Nuk e kemi vetëm një Kaliningrad, i dyti është Republika Srpska

Blina Salihi: Pamjet si ato në Pejë janë realitet kudo në shoqëri, jo vetëm në shkolla

Kurti: Madridi zyrtar të mos e krahasojë veten me Serbinë që kreu gjenocid në Kosovë

Arbisa Shefkiu: Pamjet në Pejë tregojnë se një mësimdhënës mundet në mënyrë të pavetëdijshme të stigmatizojë e bullizojë

Kurti: Evropa dhe SHBA nuk kanë qenë kurrë më të rëndësishme për njëra-tjetrën

Shahini: Në shkollat me sistem paralel ka ende diskriminim të nxënësve, Fushë-Kosova e ka eliminuar këtë dukuri

Rexhaj: Pamjet e nxënësve në Pejë nuk e tregojnë gjendjen reale në arsimin e Kosovës

Diskriminimi dhe cilësia në arsim - LIVE

Ministrja Nagavci: Do ndajmë bursa për studentët e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptas

Prokurori Smith mirëpret vendimin ndaj Gucatit e Haradinajt, angazhohet të ndjekë penalisht të gjitha rastet e frikësimit të dëshmitarëve

Abdixhiku për vendimin e Apelit lidhur me shtrenjtimin e rrymës: Qytetarëve t'u kthehen mjetet!