Viktimat e dhunës

Gratë janë më shpesh viktima të dhunës në familje nëse nuk kanë prona dhe pavarësi ekonomike.

Dhuna është ricikluar kur ato nga varfëria janë kthyer te burrat.  Ekspertë e zyrtarë publikë debatojnë në KallxoPernime Për mbrojtjen e grave nga dhuna.

Emisioni po transmetohet tani në RTK Dukagjini dhe KallxoPernime.