Postet nga: kallxo pernime

Gashi në KALLXO Përnime: Policët që i kemi parë në pamje duke u shpullatur para barnatoreve nuk janë policë shqiptarë, janë policë serb

Në emisionin #KallxoPërnime u transmetua debati me rrëfime ekskluzive për veriun e Kosovës.

Rrëfime ekskluzive për veriun e Kosovës - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” do transmetohet debati me rrëfime ekskluzive për veriun e Kosovës.

Zv.ministrja kanadeze tregon pse Kosova nuk është pjesë e Programit të Trajnimit dhe Bashkëpunimit Ushtarak

Në emisionin, “Kallxo Përnime” është duke u transmetuar intervista me zëvendësministren e Zhvillimit Ndërkombëtar të Kanadasë, Anita Vandenbeld.

Zv.ministrja kanadeze: Kosovarët në Kanada janë bërë liderë në biznes, art, sport e politikë

Zëvendësministrja për Zhvillim Ndërkombëtar e Kanadasë, Anita Vandenbeld, është e ftuar në emisionin “Kallxo Përnime”.

Presidenti i Maltës: BE tani po e shikon çështjen e Ballkanit Perëndimor nga një kënd tjetër

Në emisionin “Kallxo Përnime” është duke u transmetuar intervista me presidentin e Maltës, George Vella.

Ministrja e Drejtësisë reagon pas hulumtimit të "Kallxo Përnime": Haxhi Dërguti, gjyqtarët dhe secili i përfshirë në skandal të arrestohen menjëherë!

Ministrja e Drejtësisë ka reaguar lidhur me dosjen e korrupsionit në sistemin e drejtësisë, e cila po transmetohet në emisionin "Kallxo Përnime".

Si do të funksionojë ‘Arkitekti i Kryeqytetit’, flet nënkryetari i Prishtinës

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Alban Zogaj, ka thënë se një nga arsyet pse është shpallur tenderi për ‘Arkitektin e Kryeqytetit’, është për shkak ...

Si parashihet të bëhet zgjerimi i rrjetit të Termokosit?

Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj, ka thënë se ka shumë kërkesa për zgjerimin e  rrjetit të Termokosit nëpër qytetin e Prishtinës.