Postet nga: Dhuna

OMNES informon mbi 30 gra për parandalimin e stresit, depresionin e dhunën

Përgjatë vitit të kaluar Organizata për Hulumtime Juridike dhe Sociale - OMNES ka mbajtur trajnime në komunat e Ferizajt, Fushë Kosovës dhe Prishtinës, me ç’rast 35 gra ...

Regjimi i Iranit nuk do të rrëzohet lehtë

Varja publike e një protestuesi tregon se reagimi i shtetit ndaj demonstratave masive po bëhet gjithnjë e më e dhunshme.

Rahovec, gruaja raporton dhunën nga bashkëshorti i saj

Një grua ka raportuar në polici se ka pasur dhunë të vazhdueshme nga burri i saj, i cili ndodhet përkohësisht jashtë vendit për punë.

7 raste të dhunës në familje në 24 orët e fundit

Policia e Kosovës ka njoftuar se në 24 orët e fundit në vend kanë ndodhur shtatë raste të dhunës në familje.

Drenas, dy gra sulmohen fizikisht nga dy burra

Policia e Kosovës ka njoftuar se dy gra kanë raportuar se janë sulmuar fizikisht nga dy burra.

Mbrojtja e grave nga dhuna në familje mbetet sfidë në Maqedoninë e Veriut  

Një ndër sfidat më të mëdha në Maqedoninë e Veriut mbetet tërheqja e viktimave të dhunës në familje nga paditë gjatë zhvillimit të procesit gjyqësor ...

‘Artpolis’ planifikon mbajtjen e aktiviteteve për ditët e aktivizmit

“16 ditët e aktivizmit” kundër dhunës me bazë gjinore është fushatë ndërkombëtare vjetore që fillon më 25 nëntor, në Ditën Ndërkombëtare për ...

Nxënësit në Gjakovë përmes brushës luftojnë bullizmin dhe dhunën në shoqëri

E mërkura e nëntë nëntorit e gjeti çdo cep në Galerinë e Arteve në Gjakovë të mbushur me piktura e vizatime shumëngjyrëshe të cilat pë...