LIVE - Dështimi i sinjalizimit

Hulumtimi i radhës i Kallxo Përnime shpërfaq të dhëna për dështimin e zbatimit të Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve

Ndiqni historitë e atyre që tentuan të sinjalizojnë dhe dështimin e shtetit për t’i mbrojtur ata.

Të dhëna shqetësuese për dështimin e investimit në kapacitetet e sinjalizimit.

Dëshmi për problemet strukturore në implementim të ligjit.

Në këtë hulitimin flasinl: Fadil Hoxha – Sinjalizues, Demë Elezaj – Sinjalizues, Ylli Buleshkaj – Agjencia Kundër Korrupsion, Burim Azemi – Avokat, Xhevdet Smakiqi – Avokat dhe Albana Hasani nga organizata FOL