Arrestohet i dyshuari për tentim-vrasje

Policia në Gjakovë gjatë një kontrolli has në një person të kërkuar për tentim-vrasje. Pas verifikimit policia kupton se i dyshuari kërkohet nga gjykata.
I njëjti arrestohet dhe dërgohet në gjykatë.
Ndiqeni se si e verifikon policia këtë të kërkuar.