Postet nga: iphone

iPhone do të ketë një opsion të cilin Android-ët e kanë pasur prej vitesh

Opsioni i ekranit gjithmonë ndezur në telefonat Android është i disponueshëm prej vitesh dhe duhet të jetë i disponueshëm për përdoruesit e iPhone që nga shtatori.

E keni harruar fjalëkalimin tuaj të Apple ID? Ja se si ta riktheni atë

Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj të Apple ID ose është komprometuar, rivendosja e tij është e thjeshtë.

Këto opsione në iPhone mund t'ua shpëtojnë jetën

iPhone juaj përmban një sërë mjetesh mbijetese për t'u ndihmuar kur jeni në telashe. Këto janë disa prej tyre.

Disa gjëra përmes të cilave mund ta dëmtoni Iphone-n tuaj

Nga përditësimet e parregullta të softuerit deri te pamja e ndjeshmërisë së harduerit, këto janë gjërat që e dëmtojnë më shumë smartfonin e famshë...

Ndalet prodhimi i iPhone-ve në dy fabrika në Kinë

Pegatron është bërë kompania e fundit teknologjike, e cila ka ndalur operacionet për prodhim të telefonave të kompanisë amerikane Apple, iPhone, për shkak të masave të izolimit ...

E keni një iPhone? Apple sapo ka publikuar një mesazh të rëndësishëm

Apple i ka paralajmëruar përdoruesit e saj që t’i përditësojnë menjëherë pajisjet e tyre në iOS 15.3.1 për shkak të një rregullimi të rë...

Apple tani ka 1.8 miliardë pajisje aktive

 

Si ta bllokoni një numër telefoni në iPhone-n tuaj?

Mund ta bllokoni një numër në iPhone nga cilido prej këtyre tri aplikacioneve: Phone, FaceTime ose Messages.