Oferta fantastike, 'Pako Kampion' për Black Friday nga ArtMotion

Black Friday në ArtMotion vjen me një ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpitë e veta pakon më atraktive në treg, Pakon Kampion.

Pako Kampion e cila i ka internet me shpejtësi deri në 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica prej të cilave janë me ekskluzivitet në ArtMotion, si Liga e kampionëve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, NBA , Superligën e Kosovës në futboll, Basketbolli i Kosovës, dhe Ligën Unike të Basketbollit, si dhe kanalet të cilat kërkohen nga familjet, si seriale dhe filma të kanaleve më të mira turke.

Kjo ofertë e cila fillon sot më 24 nëntor dhe zgjate deri më 27 nëntor, vjen me një zbritje të çmimit nga 24.90 EURO në muaj në 14. 90 EURO në muaj. Pra do të kemi 10 EURO zbritje në pagesë mujore, si dhe nga 249.90 euro në 149.90 euro, pra 100 EURO zbritje në pagesë vjetore.

Të gjithë ata të cilët abonohen në pakon kampion për 3-5 vitet e ardhshme do të kenë mundësi që vetëm në ArtMotion t`a përcjellin sportin me ligat më atraktive nacionale dhe ndërkombëtare.

Vlen t theksohet se sot ArtMotion ka shërbimin më të mirë në treg sa i përket ofrimit të programit kualitativ, internetit stabil dhe të qëndrueshëm.

Ju mirëpresim në të gjitha pikat e shitjes së ArtMotion si dhe telefononi pa pagesë në 0800 20 600

Knej O’ Loja…!