Postet nga: Artmotion

Artmotion dhe DigitAlb arrijnë marrëveshje të re bashkëpunimi pesëvjeçar

Artmotion, platforma lidere në Kosovë, dhe DigitAlb, platforma lidere në Shqipëri, janë të lumtur të njoftojnë se kanë arritur një marrëveshje për ritransmetim dhe distribucion në territorin ...

Anëtarja e Bordit të KPM-së: “Artmotion” dhe “Arena” na kanë mashtruar

Anëtarja e Bordit të Komisionit të Pavarur të mediave (KPM), Luljeta Aliu, ka thënë se operatori kabllor “Artmotion” ka bërë mashtrim kur ka transmetuar Ligën Premier ...

Futet në agjendën e KPM-së diskutimi për letrën e Premier Ligës për të drejtat e transmetimit në Kosovë

Komisioni i Pavarur për Media (KPM) në mbledhjen që po mbahet më 19.03.2024, ka përfshirë si pikë të rendit të ditës, letrën e dërguar nga liga ...

KPM reagon lidhur me letrën e Premier League për të drejtat e transmetimit të ndeshjeve

Kryetari i Komisionit parlamentar për media, Valon Ramadani, më 13.03.2024 ka publikuar një letër të pranuar nga liga e futbollit të Anglisë,  Premier League, në të cilën mohohet ...

Ekskluzive: Gjykata i vjetërsoi rastet e Inspektoratit të Tregut të vitit 2021 kundër ‘Artmotion’ dhe ‘IPKO’

Inspektorati i Tregut, qysh në vitin 2021, kishte konstatuar se kontratat e dy operatorëve kabllorë, “IPKO” dhe “Artmotion”, ishin në kundërshtim me Ligjin për Mbrojtjen e Konsumatorëve, ...

Vendimi për kthimin e kanaleve "Arena Sport", në Komisionin parlamentar kërkohet shkarkimi i bordit të KPM-së

Komisioni parlamentar për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal thirri sot në raportim Komisionin e Pavarur të Media lidhur me çështjen e vendimmarrjes për shfuqizimin e ...

KPM rikthen kanalet e “Arena” që shfaqën mesazhe mbështetëse për terroristët e vrarë më 24 shtator në Banjskë

Komisoni i Pavarur i Mediave (KPM) në mbledhjen e sotme ka shfuqizuar vendimin e tij  të marrë më 3 tetor të vitit 2023, përmes të cilit kishte pezulluar kanalet sportive të “...

'Fati' i 'Artmotion' në KPM varet nga vendimi i Gjykatës Komerciale

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) sot pati mbledhjen e radhës në të cilën ndër pikat e rendit të ditës ishte edhe çështja e vazhdimit të ...