Bien çmimet e naftës, ja si janë sot në disa pika të Petrol Company

Në një komunitet të krijuar në viber nga Petrol Company për klientët e saj, përmes të cilit njofton klientët e saj për oferta të ndryshme dhe çmime ditore të saj, sot janë postuar çmime tejet të ulëta në disa pika të saj:

VITI – Adresa: Magj. Viti – Kllokot: Euro Diesel: 1.18€; Benzinë: 1.27€

SKËNDERAJ – Adresa: Rr. Azem Bejta: Euro Diesel: 1.18€; Benzinë: 1.28€

ÇAGLLAVICË – Adresa: Magj. Prishtinë – Ferizaj: Euro Diesel: 1.19€; Benzinë: 1.34€

PREOC – Adresa: Magj. Ferizaj – Prishtinë: Euro Diesel: 1.19€; Benzinë: 1.34€

ÇAGLLAVICË – Adresa: Magj. Prishtinë – Ferizaj: Euro Diesel: 1.19€; Benzinë: 1.34€

GJILAN – Adresa: Rruga e Prishtinës: Euro Diesel: 1.19€; Benzinë: 1.27€

HAJVALI – Adresa: Magj. Prishtinë – Gjilan km4: Euro Diesel: 1.22€; Benzinë: 1.30€ Etj..

Përndryshe të gjithë ata qe dëshirojnë ti bashkohen grupit të Petrol Company në viber, dhe të kenë mundësi të njoftohen për çdo ditë për çmimet ditore, zbritje dhe oferta të ndryshme, mund të klikojne në linkun më poshtë, i cili ju qon drejtë në viber të Petrol Company:

KLIKO LINKUN https://shorturl.at/fLX34