Postet nga: petrol company

Vip Card e Petrol Company ofron tri herë zbritje  

Kompania e njohur e derivateve Petrol Company, ka lançuar prej disa kohësh në treg kartelën VIP, që ofron zbritje ekskluzive për klientët e saj. Pajisja ...

Petrol Company hap komunitet në Viber për klientët e saj

Petrol Company çdo ditë e më shumë po krijon mënyra dhe rrugë për të qenë edhe më e lidhur me klientët e saj dhe të ju ofrojë ...

Festoni 15 Vjetorin e Pavarësisë me çmime të lira në Kosovë

Ndërsa Kosova po përgatitet për ta festuar Ditën e Pavarësisë, Petrol Company po i bashkohet festimeve duke ofruar një sërë zbritjesh dhe ofertash emocionuese.

Festat e fundvitit, Petrol Company gëzon fëmijët e SOS Kopshtit dhe fëmijët e Handikosit në Pejë

Më shumë se çdo pjesë tjetër e vitit, festat na bëjnë bashkë.

Festë në Petrol Company, 7 cent më lirë në të gjitha pikat!

Nëntori na përgatit për fundin e vjeshtës, por ajo që e veçon është se ky muaj shënon disa data të rëndësishme pë...

Me VIP CARD të Petrol Company-s e keni -5 CENT zbritje më 21, 22 dhe 23 Tetor!

 

Dimri më i lehtë me Petrol Company - VIDEO

 

Petrol Company ulë çmimet në disa pika të saj: Diesel: 1.59 Euro dhe Benzinë: 1.32 Euro

Derisa kohët e fundit çmimet e derivateve janë rritur në vendin tonë,  Petrol Company vjen me zbritje.