Postet nga: nafta

Mali i Zi në kërkim të naftës

Qytetarë të Ulqinit, por edhe të gjithë bregdetit malazez, janë të zemëruar për shkak të paralajmërimit se konsorciumi italo-rus “Eni-Novatek”, më 25 mars, do të nisë fillimisht me ...

Edhe pas investimit mbi 600 mijë euro, MTI ia mori kompetencën Doganës për verifikimin e naftës

Mbi 600 mijë euro janë investuar nga Dogana e Kosovës gjatë tre viteve të fundit në laboratorin e naftës. Këto investime ishin bërë me qëllim që ...

Nuk na njeh si shtet, por Greqia është eksportuesi më i madh i naftës për në Kosovë

Për nëntë muajt janar-nëntor, Kosova importoi mbi 600 milionë litra karburante me një rënie prej -5.2 për qind në raport me periudhën e njëjtë ...

Petrol Company me zbritje prej -7 centëve në naftë dhe benzinë në këto pika

 

Putin shpalli gjendjen emergjente pas derdhjes së 20 mijë tonëve naftë në lum

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka urdhëruar gjendjen emergjente në qytetin Siberian Norslik, pasi 20,000 ton naftë u derdhën në një lumë afër një centrali elektrik, raporton CNN.

Kompanitë e derivateve paralajmërojnë padi, AKK thotë se do ta mbrojë vendimin për gjoba

Kryetari i Autoriteti Kosovar të Konkurrencës (AKK), Valon Prestreshi, ka deklaruar se vendimi i tyre i fundit përmes të cilit ka gjobitur me mbi 4 milionë euro 14 kompani të ...

Mbi 4 milionë euro gjoba për 14 kompani të derivateve

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka gjobitur me mbi 4 milionë euro 14 kompani të derivateve të naftës për çrregullim të konkurrencës në treg gjatë muajve nëntor dhe ...

Çmimi i naftës pritet të ngritet nga muaji maj edhe në Kosovë

Që nga fillimi i muajit maj paralajmërohet të ketë rritje të çmimit të derivateve edhe në Kosovë, për shkak të reduktimit të prodhimit të derivateve pasi që si ...