Një mbledhje e mëhershme e Komisionit për Buxhet dhe Financa, Foto: KALLXO.com

S’ka Kuorum për Komisionin për Buxhet e Financa

Komisioni Parlamentar për Buxhet dhe Financa ka dështuar të mbajë mbledhjen e sotme pasi nuk kishte anëtarë të mjaftueshëm për ta mbajtur atë.

NDËRLIDHUR

Ky komision ka pasur që të diskutojë për një varg pikash ndërsa njëra ndër to ka qenë edhe shqyrtimi i rekomandimeve rreth pagave të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës.

Komisioni ka vendosur që mbledhja me pikat e njëjta të mbahet nesër në orën 11:00.

Në mungesë kuorumit është shtyrë edhe seanca e sotme e Kuvendit e cila ishte vazhdimësi e seancave të kaluara të papërfunduara.

13 Mars 2018 - 15:16

21Media 13/03/2018 - 15:16
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight