Foto-ilustrim

Gruaja Raporton Burrin në Polici për Keqtrajtim të Fëmijëve

Policia ka njoftuar me anë të raportit ditor se një grua ka raportuar se bashkëshorti i saj ka keqtrajtuar fëmijët e saj për derisa kjo e fundit nuk ishte në shtëpi.

NDËRLIDHUR

Sipas raportit gjatë ditës së djeshme në Hajvali, bashkëshorti i ankueses ka shkuar në shtëpinë e kësaj të fundit  dhe i ka mbyllur në dhomë dy fëmijët e moshës 6 dhe 8 vjeç ndërsa fëmijës 4 vjeçar i kishte shkaktuar lëndime në dy duart.

4 vjeçari është dërguar për tretman mjekësor ndërsa policia nuk raporton për të arrestuar.

ETIKETA

10 Janar 2018 - 11:13

Adelina Ahmeti 10/01/2018 - 11:13
NDËRVEPRIMI0

Gruaja Raporton Burrin në Polici për Keqtrajtim të Fëmijëve

by Adelina Ahmeti
NA NDIQNI

Send this to a friend