Debat Pernime për Balotazhin e Obiliqit

Xhafer Gashi i AAK-së dhe Mehmet Krasniqi i LDK-së shpalosën programet e tyre për Obiliqin në Debat Pernime se si e shohin Obiliqin në katër vitet e ardhshme.

Gashi e Krasniqi do të përballen në balotazh më 19 nëntor.