Debat Pernime për Balotazhin e Ferizajt

Agim Aliu i PDK-së dhe Muharrem Svarqa i PDK-së shpalosën programet e tyre për Ferizajn në Debat Pernime se si e shohin Ferizajn në katër vitet e ardhshme.

Aliu e Svarqa do të përballen në balotazh më 19 nëntor.