Postet nga: Dragashi

Persona të panjohur ia dogjën makinën një burri në Dragash

Një burri në fshatin Restelicë të Dragashit i është djegur komplet vetura si pasojë e zjarrit.

Disa komuna ende pa drejtorë, disa të tjera me kabinete "gjysmake"

Ndonëse betimin e tyre si kryetarë të komunave e kanë bërë në fillim të dhjetorit 2021, kryetari i Gjilani, Junikut, Kamenicës dhe Istogut, ende nuk e kanë kompletuar ...

Vendimi i Supremes për Dragashin, KQZ thërret mbledhje

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të mbajë mbledhje sot pasdite me qellim të zbatimit të vendimit të Gjykatës Supreme të Kosovës që të ketë rivotim nga jashtë ...

Votat nga diaspora përmbysin rezultatin në Dragash, kandidati i LDK-së del fitues i garës për kryetar

Votat nga diaspora për kandidatët për kryetar të Dragashit e kanë përmbysur rezultatin në këtë komunë.

A do të përfshihet ‘mbyllja’ e shkollave në reformën për arsim të kandidatit të PDK-së për Dragash?

Kandidati për kryetar të Dragashit, Shaban Shabani, nga PDK ka thënë se në këtë komunë nuk është e thjeshtë të niset reforma në arsim, për shkak ...

Kandidati për kryetar komune thotë se do ta urbanizojë tërë Dragashin

Kandidati për kryetar të Komunës së Dragashit, Xhevxhet Tahiri nga radhët e Ballit Kombëtar ka thënë se do të urbanizojë komunën nëse vjen ...

Zotimet e kandidatëve për Dragashin në lidhje me digjitalizimin e shërbimeve komunale

Kandidatët për kryetar/e të Komunës së Dragashit kanë dhënë zotimet e tyre për digjitalizimin e shërbimeve komunale, nëse arrijnë që të udhë...

Blerjet e shtrenjta gjatë pandemisë, institucionet shpenzuan rreth 1.5 milion euro për dezinfektim

Institucionet e Kosovës kanë paguar çmime të ndryshme për dezinfektim të objekteve dhe hapësirave të jashtme si masë për parandalim të shpërndarjes së COVID-19, duke ...