Postet nga: balotazh debat

Debat Pernime për Balotazhin e Prishtinës

Arban Abrashi (LDK) ka folur në Debat Pernime për planet e tij për Prishtinën në katër vitet e ardhshme nëse ai fiton zgjedhjet më 19 në...

Debat Pernime për Balotazhin e Ferizajt

Debat Pernime për Balotazhin e Ferizajt

Agim Aliu i PDK-së dhe Muharrem Svarqa i PDK-së shpalosën programet e tyre për Ferizajn në Debat Pernime se si e shohin Ferizajn në katër vitet e ...

Debat Pernime për Balotazhin e Obiliqit

Debat Pernime për Balotazhin e Obiliqit

Xhafer Gashi i AAK-së dhe Mehmet Krasniqi i LDK-së shpalosën programet e tyre për Obiliqin në Debat Pernime se si e shohin Obiliqin në katër vitet e ...

Debat Pernime për Balotazhin e Podujevës

Debat Pernime për Balotazhin e Podujevës

Agim Veliu i LDK-së dhe Ajet Potera i Vetëvendosjes shpalosën programet e tyre për Podujevën në Debat Pernime se si e shohin Podujevën në katë...

Debat Pernime për Balotazhin e Prizrenit

Debat Pernime për Balotazhin e Prizrenit

Shaqir Totaj i PDK-së dhe Mytaher Haskuka i Vetëvendosjes shpalosën programet e tyre për Prizrenin në Debat Pernime se si e shohin Prizrenin në katër vitet ...

Debat Pernime për Balotazhin e Dragashit

Debat Pernime për Balotazhin e Dragashit

Selim Kryeziu (LDK) ka folur në Debat Pernime për planet e tij për Dragashit në katër vitet e ardhshme nëse ai fiton zgjedhjet më 19 nëntor ...

Debat Pernime për Balotazhin e Suharekës

Debat Pernime për Balotazhin e Suharekës

Bali Muharremaj i AAK-së dhe Sali Asllanaj i LDK-së shpalosën programet e tyre për Suharekën në Debat Pernime se si e shohin Suharekën në katër ...

Debat Pernime për Balotazhin e Rahovecit

Debat Pernime për Balotazhin e Rahovecit

Smajl Latifi i AAK-së dhe Idriz Vehapi i PDK-së shpalosën programet e tyre për Rahovecin në Debat Pernime se si e shohin Rahovecin në katër vitet e ...