Postet nga: Kamenicë

Përfundojnë ushtrimet fushore të FSK-së në Kamenicë

Ushtrimet fushore "Partnerët 2019" të organizuara nga Forcat e Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë për Mbrojtje dhe Shpëtim në Kamenicë, janë përmbyllur gjatë ...

Arrestohet polici në Kamenicë pasi u kap duke kontrabanduar mallra

Një zyrtar policor dhe një person tjetër i dyshuar janë arrestuar nga policisë në fshatin Novosellë të Kamenicës për kontrabandë me mallra.

Aksion i policisë ndaj lojërave të fatit në Kamenicë, 4 të arrestuar

Policia e Kosovës gjatë ditës së djeshme ka zhvilluar një aksion në Kamenicë, në lokacione të ndryshme ku po dyshohej se ishin duke u zhvilluar lojëra të ...

Shtrohen dy rrugë në Kamenicë

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati ka njoftuar se janë asfaltuar dy rrugë në Kamenicë.

Protestë para MAShT-it kundër mbylljes së shkollave në Kamenicë - FOTO

Banorë të fshatit Busavatë të komunës së Kamenicës, pas shprehjes së pakënaqësisë së tyre në fshat dhe para komunës së Kamenicës, reformën e ...

Banorë të fshatrave të Kamenicës protestë para MAShT-it kundër mbylljes së shkollave

Banorët e Busavatës së Kamenicës kundërshtojnë vendimin e kryetarit Qendron Kastrati për mbylljen e shkollave.

Premtimet për kifle, si po ushqehen nxënësit në Gjilan e Kamenicë?

Megjithëse praktikë më e shpeshtë në kryqytet, edhe disa qytete të tjera të Kosovës kanë marrë premtime për shujta të nxënësve.

Arrihet ‘ujdia’ mes SBAShK-ut dhe Qëndron Kastratit për reformën në arsim

Kundërshtimet e Sindikatës së Bashkuara për Arsim, Shkencë dhe Kulturë në lidhje me vendimin e kryetarit të Komunës së Kamenicës për mbylljen e disa ...