Si mund të lexohen porositë në Gmail pa një lidhje interneti? 

Ky marifet interesant për një shërbim mjaft popullor të Internetit kërkon qasje në një llogari administratori i cili nuk bie nën domenin e Gmail.

Në Gmail, ju mund të lexoni mesazhe pa pasur fare një lidhje interneti, por do t’ju duhet një llogari administratori në Google Workspace që lejon përdoruesit të lexojnë, shkruajnë, kërkojnë, fshijnë dhe etiketojnë mesazhet. Më vonë, kur të kthehet lidhja e internetit, Gmail do t’i përditësojë automatikisht dhe do të dërgojë mesazhe nga kutia dalëse dhe do të shkarkojë mesazhe të reja në kutinë hyrëse.

https://twitter.com/gmail/status/1462903766680805384 

Do t’ju nevojitet një llogari administratori

Si parazgjedhje, Gmail ruan mesazhet për 30 ditët e fundit, së bashku me bashkëngjitjet e tyre. Dosjet e postës së padëshiruar nuk ruhen. Para se të përfitoni nga këto përfitime, do t’ju duhet një profil administratori dhe Chrome 61 ose version më i ri. Do t’ju duhet të keni të hapur një skedë Gmail dhe administratori juaj do të duhet ta aktivizojë Gmail-in pa një lidhje interneti në panelin e administratorit.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të identifikoheni si administrator. Nëse nuk keni qasje në këtë opsion, opsioni offline nuk është i disponueshëm. Ju lutemi vini re se llogaria e administratorit nuk duhet të lidhet me një adresë Gmail. Pasi të keni hyrë në tastierë, shkoni te Apps> Google ëorkspace> Gmail> Usser Settings  për t’i modifikuar cilësimet e përdoruesit. Shkoni te Gmail në ueb jashtë linje atje dhe aktivizojeni atje dhe më pas ruani ndryshimet e cilësimeve duke klikuar Save.