Postet nga: whatssApp

Facebook feston 20 vjetorin me rritje të mëtejme të përdoruesve

Platforma Facebook u themelua fillimisht 20 vjet më parë si një vend për rrjetet e të rinjve, por që atëherë ajo është bërë një gjigant i madh.

Ndryshim i madh në WhatsApp për përdoruesit e Android duke filluar nga ky vit

Viti i ri mund të sjellë probleme për disa përdorues të një prej platformave më të njohura të komunikimit në botë. Vitin e kaluar, WhatsApp njoftoi se më...

WhatsApp prezanton kodin sekret për bisedat e mbyllura

Aplikacioni WhatsApp i ka zgjeruar aftësitë e funksionit ‘Chat Lock’ duke i lejuar përdoruesit ta fshehin praninë e bisedave.

Të tjera risi nga WhatsApp

Kompania Meta po zhvillon vazhdimisht risitë për platformën e saj të komunikimit në mënyrë që t'u ofrojë përdoruesve përvojën më të mirë të mundshme, ...

WhatsApp së shpejti do t'ju lejojë të qëndroni të kyçur në dy llogari në të njëjtën kohë

Nëse i përdorni dy llogari të ndryshme WhatsApp, së shpejti do ta keni mundësi t'i përdorni të dyja nga vetëm një pajisje. Shefi ekzekutiv i ...

WhatsApp do të ndalojë së punuari në disa telefonë

Herë pas here, WhatsApp publikon një listë të pajisjeve që nuk do të mbështeten më tutje, pra në të cilat aplikacioni i njohur nuk do të funksionojë më.

Kujdes se çfarë bëni në WhatsApp, mund ta humbni llogarinë tuaj

Nëse jeni ndër përdoruesit që abuzojnë me WhatsApp, Meta do t'ua ndalojë përdorimin e shërbimit. Përpara se të shqetësoheni nëse po e ...

WhatsApp me risi për transferim të historikut të bisedave

WhatsApp po vazhdon të prezantojë veçori të reja në aplikacionin e tij mega-popullor dhe tani e ka thjeshtuar më tej procesin e transferimit të historisë së bisedave dhe skedarë...