Foto: Urim Krasniqi/Kallxo.com

Tre persona kanë vdekur nga COVID-19 brenda 24 orëve

IKShPK ka njoftuar se brenda 24 orëve në Kosovë janë regjistruar tre vdekje si pasojë e infeksionit me COVID-19.

Rastet e vdekjes janë nga komunat: Prishtinë 2 raste (85, 81 vjeç) dhe Drenas 1 rast (74 vjeç)

Tutje thuhet se 316 persona janë infektuar me SARS-CoV-2, ndërsa 195 janë shëruar.

116 raste u shënuan në komunën e Prishtinës, e cila prin për nga numri i rasteve pozitive.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 116 raste, Prizren 35 raste, Mitrovicë 23 raste, Gjilan 21 raste, Vushtrri 15 raste, Fushë-Kosovë 12 raste, Gjakovë 10 raste, Lipjan 10 raste, Ferizaj 9 raste, Skenderaj 9 raste, Viti 8 raste, Kamenicë 6 raste, Podujevë 6 raste, Rahovec 6 raste, Dragash 5 raste, Klinë 5 raste, Drenas 4 raste, Kaçanik 3 raste, Malishevë 3 raste, Obiliq 2 raste, Pejë 2 raste, Suharekë 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë, Istog, Novobërdë dhe Shtime.