Policia Shqiptare në zonën e përmbytur - Foto: Video / Policia Shqiptare

Policia Merr Masa Pas Bllokimit nga Uji të Autostradës Tiranë- Durrës

Në autostradën Tiranë -Durrës, përballë pompës së karburanteve “Kastrati” është bllokuar qarkullimi i mjeteve, pasi niveli i ujit në karrexhatë ka arritur mbi 0,75 metra.

Policia Rrugore ka marrë masa duke devijuar qarkullimin e mjeteve në rrugën dytësore përballë me pompën.

Policia Rrugore ka dërguar përforcime me patrulla shtesë.

Për të shmangur rreziqet për jetën, Policia kërkon rritjen rritjen e kujdesit në rrugë gjatë drejtimit të automjetit dhe të respektohen këshillat dhe udhëzimet e zyrtarëve policorë.

KALLXO.com raportoi se për shkak të reshjeve të dendura të shiut janë bllokuar disa rrugë dhe ka shembje dheu në “Rrugën e Kombit”.

30 Nëntor 2017 - 19:16

Naser Sertolli 30/11/2017 - 19:16
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend