Sheshi para Qeverise dhe Kuvendit të Kosovës - FOTO: Fatrion Ibrahimi - KALLXO

Në 20 vjetorin e hyrjes së trupave të NATO-s Kosova nderon aleatët

Sot Republika e Kosovës shënon 20 vjetorin e hyrjes së trupave të NATO-së.

E veçanta e këtij përvjetori është sepse ky përvjetor historik të Kosovës do të shënohet bashkë me miqtë dhe aleatët tonë me të cilët ndajmë vlerat e paqes, lirisë dhe demokracisë.

Njëkohësisht Kosova nderon të kaluarën dhe vizionin për paqe të qëndrueshme.

Ish Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton dhe ish Sekretarja e Shtetit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Madeleine Albright do t’i bashkëngjitet popullit të Kosovës në shënimin e 20 viteve të lirisë, dhe do të mbajnë fjalim në Tubimin Qendror për Shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-së në Kosovë.

Po ashtu sot në ketë pervjetor do të marr pjesë edhe ish komandanti i Forcave Aleate të NATO-s në Evropë, gjenerali amerikan Wesley Clark.

 

(Sheshi “Skënderbeu”, ora 11:00)

12 Qershor 2019 - 06:52

Naim Krasniqi 12/06/2019 - 06:52
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend