Postet nga: Beograd

Shpërthim në qendër të Beogradit, raportohet për të vdekur

Një person ka vdekur si pasojë e një shpërthimi në qendër të Beogradit, pranë zyrave të Radio Televizionit të Serbisë.

Shfaqja nga Beogradi hapi festivalin e teatrit në Prishtinë

Edicioni i tretë i festivalit të teatrit, "Kosovo Theater Showcase" filloi të martën (27 tetor) në Teatrin Oda në Prishtinë me shfaqjen "Balava", (Jargëmadhe) e produksionit Heartefact Fund në ...

Protestë e djathtistëve në hapjen e festivalit "Mirëdita, dobar dan!" në Beograd

Forca të shtuara të Policisë janë duke e ruajtur objektin në Beograd, ku ka filluar festivali "Mirëdita, dobar dan!", i cili publikut ia prezanton skenën kulturore dhe shoqë...

Shpirti i aktorit Bekim Fehmiu jeton në festivalin e Beogradit

Dhjetë vjet pas vdekjes së aktorit të njohur të epokës jugosllave Bekim Fehmiu, trashëgimia e shqiptarit të Kosovës vazhdon të frymëzojë një festival arti në Beograd ...

'Mirëdita, dobar dan!' në Beograd si tendencë për paqe në rajon

Kryeqyteti i Serbisë, Beogradi për të shtatën herë me radhë do të jetë nikoqir i festivalit ‘Mirëdita, dobar dan!’.

Beogradi edhe këtë vit nikoqir i festivalit kulturor ‘Mirëdita, dobar dan!

Kryeqyteti i Serbisë, Beogradi edhe kësaj here do të jetë nikoqir i festivalit kulturor ‘Mirëdita, dobar dan!’.

Beograd, odat e Kosovës e Serbisë pajtohen për formimin e një ekipi të përbashkët për ekonomi

Dhomat e Tregtisë të Serbisë dhe Kosovës kanë nënshkruar në Beograd një deklaratë të përbashkët, në bazë të së cilës do të formohet një ekip ...

SHBA: E pakuptueshme zvarritja e gjykimit për rastin e djegies së ambasadës në Beograd

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Beograd i tha Radios Evropa e Lirë (RFE) se është "vështirë për Shtetet e Bashkuara të kuptojnë pse nuk është vendosur ende ...