Mustafë Tahiri

Gjykata e Ferizajt bëhet me kryetar të ri

Me 6 vota ‘për’ anëtarët e Këshillit Gjyqësor të Kosovës e kanë zgjedhur për kryetar të Gjykatës Themelore të Ferizajt, gjyqtarin Mustafë Tahiri, për mandat 5 vjeçar.

5 kandidatë për kryetar të kësaj gjykate ishin Faton Ajvazi, Ilir Bytyqi, Shabi Idrizi , Mustafë Tahiri dhe Sahit Krasniqi.

Nga gjithsej 9 vota në kuti Mustafë Tahiri mori 6 vota, ndërsa kandidatët Shabi Idrizi, Ilir Bytyri dhe Sahit Krasniqi me nga 1 votë.