Postet nga: Denim me gjobë

I dyshuari për dhunimin e të miturës në Ferizaj ishte i dënuar nga Gjykata në vitin 2014 me gjobë

Gjykata e Ferizajt ia ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji të dyshuarit I.R., nën dyshimin se e ka dhunuar një të mitur.

Komisioni i KGJK-së: 8 aktakuza të pranuara në vitin 2023 për rastet ku viktima ishin gazetarët

Komisioni i Këshillit Gjyqësor të Kosovës për monitorimin, vlerësimin dhe raportimin e Planit strategjik për përmirësimin e qasjes në drejtësi si ...

Mungoi në gjykimin për fajde, Gjykata i shqipton 500 euro gjobë avokatit

Gjykata e Prizrenit i ka shqiptuar 500 euro gjobë avokatit Esat Gutaj për shkak se nuk ka respektuar ftesën e gjykatës për mbajtjen e seancës.

Dënohet dileri i kokainës në Fushë-Kosovë

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me burg me kusht e gjobë të pandehurin R.H., i akuzuar për posedim të drogë...

Publikoi fotografi intime të ish-të dashurës në 'Snapchat', vushtrriasi dënohet me 1800 euro gjobë

Me 1800 euro gjobë është dënuar A.R. nga Vushtrria për veprën penale “ngacmim seksual”.

Malishevë, dënohet pasi tentoi t’ia ndalojë bashkëshortes performancën si këngëtare

Një burrë është shpallur fajtor nga Gjykata e Gjakovës, dega në Malishevë, për kanosje ndaj bashkëshortes së tij.

Ferizaj, voziti 42 km/h mbi shpejtësinë e lejuar, gjobitet me 300 euro dhe i merret patentë shoferi për 6 muaj

Policia e ka gjobitur një shofer në Ferizaj pasi që në zonën ku shpejtësia e lejuar është 50 km/h ai kishte zhvilluar shpejtësi 92 km/h.

Radari i Policisë e kap 'Schumacher'-in, voziste mbi 210 km/h

Një shofer ka shkelur rregullat e trafikut pasi është kapur nga radari i Policsë duke lëvizur me shpejtë prej 2012 km/h. Në një zonë ku shpejtësia e lejuar ë...