Postet nga: Gjykata e Ferizajt

Vrasja në Ferizaj, Gjykata refuzon kërkesën e mbrojtjes për ekzaminim ndërkombëtar të telefonit të viktimës

Një pjesë e seancës së sotme të gjykimit të Qëndrim Januzit, i akuzuar për vrasje të rëndë të Gazmend Hysenit, është mbyllur për publikun.

Rreth një muaj nga vendimi ndaj Dardan Krivaçës, palët ende nuk e kanë pranuar aktgjykimin

Kanë kaluar gati një muaj nga shpallja e aktgjykimit me të cilin Dardan Krivaça ishte dënuar me burgim të përjetshëm, kurse Arbër Sejdiu me 15 vjet ...

U gjykuan për zvogëlim të kilometrazhit të veturave, njëri u akuzua për mashtrim e tjetri për falsifikim, morën dënime të ndryshme

Dy ngjarje pothuajse identike kanë ndodhur në distancën kohore prej 1 viti, përkatësisht njëra në korrik të vitit të kaluar, dhe tjetra në korrik të këtij ...

Prokuroria kërkon një muaj paraburgim për avokatin Besnik Berisha dhe gjashtë të dyshuarit e tjerë

Prokuroria e Ferizajt njofton se ka kërkuar nga Gjykata caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj avokatit Besnik Berisha dhe gjashtë të pandehurve me ...

Për çfarë dyshohet avokati i arrestuar Besnik Berisha?

Avokati Besnik Berisha është arrestuar dje nën dyshimet për veprën penale të ushtrimit të ndikimit dhe dhënie të ndihmës kryerësve pas kryerjes së veprë...

Recidivisti i dhunës në familje, dënohet për të katërtën herë nga gjykata

Një muaj para fillimit të pandemisë, një grua nga Ferizaj ishte rrahur nga burri i saj. Ajo ishte rrahur nga burri pasi atij i ‘kishte penguar pse po rrinte viktima ...

Rast interesant, kamarieri dënohet në Kaçanik se u shërbeu alkool disa të miturve

Gjykata e Kaçanikut ka dënuar një kamarier në Kaçanik me inicialet E.M., pasi i njëjti kishte akuzë nga prokuroria për shërbim të pijeve ...

Arrest shtëpiak ish pjesëtarit të FSK-së, i akuzuar për plagosjen e dy të rinjëve në Shtërpcë

Azem Kurtaj, ish-pjesëtar i FSK-së, i akuzuar për plagosjen e dy të rinjve në Shtërpcë më 6 janar 2023 është sjellë sot në Gjykatën e Ferizajt.