Postet nga: Bedri Rexhepi

I akuzuari jep versionin e tij për përleshjen pas të cilës mbeti i vrarë kushëriri i tij

Në Gjykatën e Prishtinës më 13.06.2024 është mbajtur seanca në rastin e të akuzuarve lidhur me vrasjen e Sh.R.

Vrasja e vitit 2017 në Prishtinë, dëshmitarët thonë që konflikti ndodhi si pasojë e prerjes së malit

Ne Gjykatën e Prishtinës sot, më 22.05.2024, është mbajtur seanca gjyqësore lidhur me rastin ku të akuzuar për vrasje dhe vrasje në tentativë janë Gëzim Rexhepi, ...

Vrasja e biznesmenit Rexhepi, shtyhet seanca ndaj vëllezërve të akuzuar

Është shtyrë seanca gjyqësore e datës 23.04.2024 ndaj Jeton dhe Nexhat Vllasaliu të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi.

Vrasja e biznesmenit Bedri Rexhepi, dështon seanca ndaj vëllezërve të akuzuar

Seanca gjyqësore ndaj vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit nga Prishtina, Bedri Rexhepi, nuk ka arritur të mbahet të hënë...

Vrasja e biznesmenit Bedri Rexhepi, vazhdon dëgjimi i dëshmitarit në seancë të mbyllur për publikun

Vëllezërit Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi, edhe sot janë sjellë në Gjykatën e Prishtinës për t`u ...

Mbyllet për publikun dëgjimi i njërit dëshmitar në gjykimin ndaj vëllezërve Vllasaliu të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Është mbyllur për publikun gjykimi ndaj dy vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit, Bedri Rexhpi.

'Takimi që nuk ndodhi kurrë' - Rrëfimi i dëshmitarit gjatë gjykimit në rastin e vrasjes së biznesmenit Bedri Rexhepi

Jeton dhe Nexhat Vllasaliu u përballën sot me dëshminë e Almir Osmani, në rastin  e vrasjes së biznesmenit nga Prishtina, Bedri Rexhepit, e të akuzuar për ...

Rasti i vrasjes së Bedri Rexhepit, me kërkesë të prokurorisë shtyhet seanca për muajin tetor

Seanca e paraparë që të mbahet të premten në Gjykatën e Prishtinës ndaj vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri ...