Postet nga: mustafë tahiri

I akuzuari për terrorizëm: Nuk pranoj avokat, mbrojtës e kam vetëm Allahun

Në Gjykatën e Prishtinës ku gjashtë persona po gjykohen për terrorizëm, njëri nga të akuzuarit pretendoi se ata po arrestohen me qëllim që të ...

Vrasja në Ferizaj, tensione mes familjarëve dhe të akuzuarve në gjykatë

Albert, Artan ,Fadil dhe Argjend Ramadani si dhe Driton Krasniqi dolën sot para gjykatës si të akuzuar në rastin e  vrasjes së Besart Hasanit.

Grupi i akuzuar për planifikim sulmesh terrorriste kundër KFOR-it hesht në gjykatë

Gjashtë të akuzuarit për terrorizëm, në seancën e sotme e shfrytëzuan të drejtën të mbrohen në heshtje.

I akuzuari për terrorizëm i këndonte gruas ‘Niset trimi për xhenet’

Në gjykimin për terrorizëm ndaj gjashtë personave të cilët po akuzohen se kishin planifikuar sulme terroriste në Kosovë, Francë e Belgjikë u dëgjuan video incizimet e ...

Gjykimi për terrorizëm - Kënga për xhihad e të akuzuarit lëshohet në Gjykatë

Në gjykimin për terrorizëm ndaj gjashtë personave të cilët po akuzohen se kishin planifikuar sulme terroriste në Kosovë, Francë e Belgjikë u dëgjuan video-incizimet e propozuara ...

Ish-sekretari i MSh-së: Nuk kisha presion kur nënshkrova marrëveshjet me spitalet private

Ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani, në gjykimin e tij dhe të ish-ministrit Ferid Agani, tha se nuk kishte pasur presion nga askush kur kishte nënshkruar ...

Shtyhet gjykimi ndaj të akuzuarve për planifikim të sulmeve terroriste

Mungesa e anëtares së trupit gjykues Nushe Kukaj – Mekaj, bëri që të shtyhet gjykimi ndaj Bujar Behramit, Resim Kastratit, Gramos Shabanit, Albert Ademajt, Leotrim Musliut dhe Edona Halitit, ...

Ish-sekretari i MSh-së: Për vazhdimin e marrëveshjeve me spitalet private pata pëlqimin e Aganit

Ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani tha se të gjitha marrëveshjet që Ministria i kishte lidhur me spitalet private ishin bërë pas konsultimit me ish-ministrin ...