Rrëfimi i Bajram Zylfiut, i mbijetuari i masakrës së Krushës së Vogël - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për masakrën e Krushës së Vogël dhe drejtësinë me të mbijetuarin e kësaj masakre, Bajram Zyfliu.

– Cili është rrëfimi i Bajram Zylfiut për masakrën e Krushës së Vogël?

– Sa të mbijetuar nga masakra kanë vdekur?

– Sa herë ka dëshmuar Bajram Zylfiu për masakrën?

– Si e komenton Zylfiu uljen e dënimit të Darko Tasiqit?