Postet nga: Ajser Skenderi

Gjyqtarja që e dënoi dy herë, nuk e vlerësoi recidivist Dibran Hoxhën

Teuta Krusha nuk është gjyqtarja e vetme nga Prizreni që e dënoi më shumë se një herë Dibran Hoxhën dhe nuk mori parasysh të kaluarën e tij ...

Vdekja e Hatije Dinës, versione të kundërta mes ekspertit dhe të akuzuarit për mënyrën e lëndimit të viktimës

Kanë kaluar tre vite që nga vdekja e Hatije Dinës nga Suhareka, e cila dyshohet se u rrah në mënyrë brutale nga burri i saj dhe si pasojë ...

Prizren, ish-përmbaruesja e akuzuar për sekuestrimin e traktorit të personit të gabuar përballet me dëshminë e të dëmtuarit

I dëmtuari Xhavit Gegaj po kërkon drejtësi në Gjykatën e Prizrenit pasi ai po pretendon se është dëmtuar kur nga përmbarimi i është sekuestruar ...

Eksperti financiar jep vlerën e dëmit lidhur me objektin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur

Në Gjykatën e Prizrenit ka vazhduar seanca ndaj të akuzuarve për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur.

Shtyhet gjykimi ndaj ish-zyrtarëve komunalë lidhur me ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur

Pasi që nuk ishte përkthyer shtojca e ekspertizës financiare në rastin ku ish-zyrtarët komunalë të Prizrenit, po akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, seanca ...

Gjykimi ndaj Ilir Baldedajt, akuzohet se i shkaktoi dëme buxhetit të komunës së Prizrenit mbi 100 mijë euro

Ish-drejtori komunal në Prizren, Ilir Baldedaj, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, është ballafaquar sot me dëshmitarin Osman Hajdari.

Kundërshohet aktakuza në rastin e kontrabandimit të 80 mijë kilogramëve duhan

Mbrojtësit e 13 të pandehurve të përfshirë në kontrabandimin e 80 mijë kilogramëve duhan kanë paraqitur kërkesën për hedhjen e aktakuzës dhe kundërshtimin e ...

Gjykimi për tenderin e shenjëzimit të rrugëve në Prizren, shefi i Prokurimit jep mbrojtjen

Shefi i Prokurimit të Komunës së Prizrenit, Isa Osmankaj, i akuzuar se ka lejuar implementimin e një kontrate që Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) e kishte shpallur nulle ose ...