Albina dhe familja Kelemndi në Eurovizion, Foto:Albina Kelmendi, Instagram

Presidentja Osmani bën thirrje të votohet Albina Kelmendi

Pas paraqitjes së Albina Kelmendit në finalen e madhe të “Eurovizion Song Contest 2023” me këngën “Duje”, presidenjta Vjosa Osmani ka ftuar që të votohet për Albina Kelmendin.

“Sonte të gjithë në mbështetje të Albina Kelmendit dhe familjes Kelmendi”, ka shkruar Osmani në Instagram.