Pamje të drogës të konfiskuar në Ferizaj

Sot Prokuroria Themelore në Ferizja ka njoftuar se janë sekuestruar 70 kiligromë heroinë në Ferizaj.

Gjatë zhvillimit të aksionit “Gropa” janë arrestuar dhjetë persona të dyshuar për shitje, blerje dhe shpërndarje të lëndëve narkotike.

Më poshtë mund të gjeni fotografitë e drogës së sekuestruar gjatë askionit të sotëm:

Aksioni ‘Gropa’ me 10 të arrestuar, u kapën me 70 kg drogë