FOTO nga vendi i ngjarjes - Ferizaj vetura bie në gropë

Ferizaj: Vetura bie në gropë

 

Punimet për të përmirësuar gjendjen e qytetit në rrugën “12 Qershori” në Ferizaj kanë filluar, kurse gropa e hapur është shndërruar në pengesë për vozitësit.

Një qytetar ka dërguar në KALLXO.com fotografi nga vendi i ngjarjes.

Në foto shihet në veturë e cila ka rënë në gropën e hapur për punime dhe pa sinjalizues të cilët tregojnë se aty po punohet.

FOTO nga vendi i ngjarjes – Ferizaj vetura bie në gropë
FOTO nga vendi i ngjarjes – Ferizaj vetura bie në gropë