Konfiskimi i vajit hidraulik, Foto: Dogana e Kosovës

Një person kapet duke kontrabanduar vaj hidraulik me origjinë nga Irani

Njësitet e Doganës së Kosovës kanë arritur që të identifikojnë një person të dyshuar deri sapo transportonte mall të kontrabanduar.

Ngjarja ka ndodhur në regjionin e Prishtinës siç ka njoftuar Dogana.

Fillimisht është ndaluar automjeti i dyshimtë dhe brenda tij janë kapur një sasi prej 450 litrave vaj hidraulik.

Origjina e këtij vaji sipas Doganës së Kosovës është nga Irani e që ishte kontrabanduar për në Kosovë.

Vetura që kontrabandonte vajin hidraulik, Foto: Dogana e Kosovës
Konfiskimi i vajit hidraulik, Foto: Dogana e Kosovës
Konfiskimi i vajit hidraulik, Foto: Dogana e Kosovës