Një i arrestuar për falsifikim parash

Hetuesit policorë nga Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsioni kanë arrestuar një të dyshuar për falsifikim të parave.

Sipas Policisë, tek i dyshuari H.P., i lindur më 1997, janë gjetur dhe konfiskuar 1,100 euro, 11 bankënota nga 100 euro.

Pas intervistimit, me aktvendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje për 48 orë.