Postet nga: Mashtrimi

Dëshmitari: E shita lopën për t’i bërë paratë për lejen e punës në Gjermani

Gjykimi ndaj ish-deputetit të Kuvendit të Kosovës, M.Z., dhe dy të tjerëve, I.K. dhe E.K., ka vazhduar me dëgjimin e 3 dëshmitarëve.

VIDEO: Flet avokati që u arrestua për ‘mashtrimin’ me pensionet nga Serbia

Ditën e djeshme një numër i madh i qytetarëve i janë drejtuar Hotelit “Grand” në Prishtinë sepse kanë dëgjuar se mund të aplikojnë për të ...

Dështon të mbahet seanca ndaj të akuzuarit për vjedhje të veturës në Greqi

Seanca ndaj të pandehurit Xhevat Hasani, i cili akuzohet së në tetor të vitit 2009 kishte vjedhë një veturë në Greqi dhe të njejten e kishte sjellë në Kosovë, ku më ...

Sëmuret gjykatësja, dështon seanca ndaj Milaim Zekës për mashtrimin me viza gjermane

Seanca kundër të akuzuarve Milaim Zeka, Ilir Krasniqi dhe Edmond Kërliu e cila ishte caktuar të mbahej për sot ka dështuar.

Kërkohet paraburgim për të dyshuarit për mashtrim me bileta të falsifikuara

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar nga Gjykata caktimin e paraburgimit ndaj të dyshuarve R.I. dhe A.D., të cilët dyshohen se në bashkëkryerje kanë kryer ...

Milaim Zeka dhe dy të akuzuarit tjerë përballen me dëshmitarët që paguan mijëra euro për viza që nuk i morën kurrë

Tre të akuzuarit për mashtrim me viza pune të Gjermanisë, pastrim parash, shmangie nga tatimi, Milaim Zeka, Ilir Krasniqi dhe Edmond Kërliu, janë ballafaquar sot në gjykatë me ...

Milaim Zeka para gjyqit nën akuzat për mashtrimin e rreth 900 qytetarëve me viza gjermane

I akuzuari Milaim Zeka, deputet i Kuvendit të Kosovës dhe dy të akuzuarit tjerë, Ilir Krasniqi dhe Edmond Kërliu, mbi të cilët rëndojnë veprat penale mashtrim, ...

Fillon punën Njësia për Luftimin e Mashtrimeve në Zyrën Kombëtare të Auditimit

Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip S. Kosnettdo të vizitojë sot Zyrën Kombëtare të Auditimit të Kosovës (ZKAK) ku do të merr ...