Ministrja e Punëve të Jashtme e Gjermanisë do ta vizitojë Kosovën gjatë kësaj jave

Ministrja e Jashtme gjermane, Annalena Baerbock, gjatë kësaj jave do vizitojë disa vende të Ballkanit, përfshirë Kosovën.

“Baerbock do të vizitojë Moldavinë, Bosnje-Hercegovinën, Kosovën dhe Serbinë këtë javë”, tha një zëdhënës i Ministrisë në një konferencë për shtyp të mërkurën, raporton Reuters.

Një nga temat e diskutimit gjatë vizitës në këto vende do jetë situata në Ukrainë.

Dy javë nga Lufta në Ukrainë, zhvillimet e fundit