Dy javë nga Lufta në Ukrainë, zhvillimet e fundit

Sot është dita e 14-të e luftimeve në Ukrainë – lufta e parë e madhe tokësore në Evropë në dekada.  Me 24 shkurt, presidenti rus, Vladimir Putin, ka nisur, sipas tij, një operacion “special” për “çmilitarizimin dhe denacifikimin” e Ukrainës. Veprimi i Kremlinit ka nxitur zemërim dhe është dënuar në gjithë botën. Shtetet e Bashkuara, … Continue reading Dy javë nga Lufta në Ukrainë, zhvillimet e fundit