Drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Ismail Dibrani, Foto: KALLXO.com

LIVE - Jetesa në burgjet e Kosovës

Në emisionin #KallxoPërnime mund të ndiqni intervistën e drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Ismail Dibrani. Ai gjatë bisedës rrëfen për mënyrën e menaxhimit të burgjeve të Kosovës.

Po ashtu, Dibrani ka ndarë edhe detaje ekskluzive se si martohen njerëzit brenda burgjeve, si lindin fëmijët në burg, si kontrabandohet droga
e deri te planet për të importuar të burgosur.

Dibrani gjatë emisionit ka dhënë përgjigje për dilemat nëse presidentja Vjosa Osmani do të ofrojë falje për të burgosurit dhe detaje për programet e punësimit.

Emisioni transmetohet në RTV Dukagjini dhe KALLXO.com.