Postet nga: burgjet e kosovës

Nga 28 dhjetori zbuten masat për të burgosurit në burgjet e Kosovës

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se nga data 28 dhjetor e këtij muaji do të lejohen vikendet për të burgosurit si dhe vizitat familjare.

Viti i ri shkollor fillon edhe për nxënësit në burgje

Në burgjet e Lipjanit dhe të Dubravës ka filluar viti i ri shkollor i cili funksionon në kuadër të  programeve edukuese për personat e dënuar.

Shërohen të burgosurit e infektuar me coronavirus, 8 gardianë ende duke u trajtuar

Katër të burgosur të cilët ditë më parë ishin duke u trajtuar pasi ishin infektuar me coronavirus tani më janë shëruar.

COVID-19, nga java e ardhshme nis lehtësimi i masave nëpër burgje

Lejimi i vikendeve për të burgosurit dhe vizitat familjare brenda burgjeve të Kosovës do të fillojnë nga e hëna e javës së ardhshme.

Në burgjet e Kosovës, 14 raste aktive me COVID-19

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka gjithsej 14 raste aktive ku të prekur me coronavirus janë stafi korrektues dhe të burgosurit.

Në Burgjet e Kosovës, janë të infektuar 19 zyrtarë dhe një i burgosur me COVID-19

Pandemia COVID-19 është përhapur në të gjitha institucionet në Kosovë.

Shërbimi Korrektues pajiset me dyshekë antizjarr, radiolidhje e pasqyra të sigurisë

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka marrë sot një donacion me pajisje në vlerë të 65 mijë dollarëve nga Byroja për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve ...

COVID-19: Shërbimi Korrektues jep detaje pas infektimit të zyrtarit të Burgut të Dubravës

Shërbimi Korrektues i Kosovës gjatë ditës së sotme ka njoftuar se një Udhëheqës i trajnimeve në Burgun e Dubravës ka rezultuar pozitiv me coronavirus ...